Over mij

Mijn naam is Debora Delgado. Mijn passie voor kinderen en hun ontwikkeling heeft ertoe geleid dat ik Pedagogiek ben gaan studeren aan de Hoge school Rotterdam. Na dit succesvol te hebben afgerond ben ik gestart met de opleiding tot Gedragswetenschapper aan de universiteit te Utrecht. Daarna ben ik jaren werkzaam geweest binnen verschillende jeugdinstellingen en organisaties.

Sinds jaren ben ik werkzaam bij de Raad voor Kinderbescherming, waar ik als raadsonderzoeker de rechtbank en justitie adviseer over o.a. de ontwikkeling van kinderen in strafrechtelijke onderzoeken, echtscheidingszaken en kinderbeschermingszaken. Mede hierdoor heb ik een duidelijk beeld ontwikkeld over het ontstaan van gedrag en over hoe gedrag op een positieve manier beïnvloed en gestuurd kan worden. Vaak is een te kort aan vaardigheden en negatieve denkpatronen wat ervoor zorgt dat een kind vastloopt.

Mijn missie is om kinderen in zes tot acht sessies de juiste vaardigheden aan te leren om in deze dynamische wereld te navigeren. Op deze manier wordt er een basis neergelegd van zelfvertrouwen en wordt hun zelfkennis vergroot. Dit is iets waar uw kind de rest van zijn leven profijt aan heeft. Om mijn missie te verwezenlijken lever ik maatwerk. Dit realiseer ik door nauw samen te werken met gedragsdeskundigen en opvoedkundigen. De combinatie van mijn wetenschappelijke kennis en jarenlange praktijkervaring met jeugd, gezin en kinderen, zorgen voor een oplossingsgerichte, praktische  en efficiënte aanpak.

Uit ervaring weet ik dat ouders hulp vragen, wanneer hun kind bepaald gedrag laat zien, lastig vinden. Onbewust kan er een schuldgevoel naar boven komen. Daarbij komt dat sommige ouders zich kunnen schamen of het gevoel hebben dat ze tekortschieten. Ik begrijp dit, echter is dit niet nodig. Als moeder weet ik dat we soms een steuntje in de rug nodig hebben.

Heeft u interesse, neem dan vrijblijvend contact met mij op ( link naar Whatss app of telefoon). Ik help u graag verder. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing.